Historia 


              FIXIT tiimin logo

Tapahtuman pääjärjestäjänä toimii, Helena Tanaka


Olen Helena Tanaka 41v nainen ja äiti. Olin syntynyt Jakarta-Indonesiassa monikulttuurisista perheestä, metropolitan kaupunkityttö. Äitini on sekoitus Kiina ja Japani. Isäni on sekoitus Indonesia ja Hollanti. Perheeni ovat opettanut minulle maassa maan tavalla. Olen aktivisti monesta miekarissa kotimaassa ja Suomessa. Freedom of speech. Ilja Janitskin kun hän oli elossa toivoo minusta, että pysyy Helenana. Laitan Suomen lippu korkeana ja en pelkää puhua. Fixitin kansanliike on lähellä sydäntä. Olen alusta asti tiimissä. Talousalan ihmisenä työni tehdä tarjouspyyntö Fixitin hankkeesta. Fixit vol.1 ja 2 aikana olin taustatekijänä, esim. logon ja banderollin tekeminen tiimin ohjauksella etäpalaverissa, yhteydessä puhujien kanssa poliitikkaryhmästä, miekkari paikka laittaminen, jne. Vuonna 2022 tiimi päättää, että jatketaan toimintaa ja Suvin aloittamaa FIXIT tiimiä kunnioittaen, Suvin näköisenä. Suvilla on paljon  töitä nyt muualla, toivomme kuitenkin Suvin palaavan myös Fixit tiimiin. Fixit vol.3 aikana vastuuni kasvaa koska minut valittiin nyt tiimissä pääjärjestäjäksi. Tiimin työnteko on nopea vauhti. Hoidamme viranomaisten luvat heti kun tiedä milloin seuraava kerta tehdään mielenosoitusta. Toteutetaan ideoita mahdollisimman hyvin kuin pysty. Tiimin hyvinvointi ja tiimin yhteistyötä minulle on tärkein. Toivoni Suomi tulee oikeanlainen itsenäisyys, ei kukaan määrätä mitä Suomi pitää tehdä ja verorahoja tarkoitettu Suomen asukkaille, ei muille maalle. EU on samankaltainen toiminta kuin V.O.C. Indonesiassa https://en.wikipedia.org/wiki/Dutch_East_India_Company kauan sitten. Maa köyhistyy ja maan varat laitettu ulkomaille, lopussa kansa kärsi. Tämän takia olen mukana tässä ryhmässä.Suomalaisuus kasvaa jopa mamun sydämessä. Jos suomalaiset poliitikot haluavat myydä Suomi ulkomaille, minä kutsun maanpetturiksi. Mun kotimaa kauan sitten ei ole muslimimaa. Tämän takia en halua menettää Suomi samalla tavalla kuin Indonesia. Tämän takia ulkonäköni voi olla Aasiasta, mutta sydämeni suomalainen. Suomi pysyy Suomena!

 Järjestäjinä tiimissämme toimivat myös, 

                                                    

Sami Martikainen

Pekka Airaksinen

Miia Salikoski

Tommi Latovehmas

Alexander Moses Greenwood

Tuija Suni 


ESITTELYSSÄ FIXIT TIIMI 

Sami Martikainen

Olen Sami Martikainen erotaan EU:sta kansanliike ja sen perustaja.- järjestäjänä mukana alusta saakka FIXIT mielenosoituksissa- 47 vuotias kansalaisaktivisti. Mukana auttelemassa järjestämisessä.

Tuija Suni

Olen Tuija Suni ja olen 49 vuotias Laitoshuoltaja Eurasta, olen työskennellyt lasten, vanhusten ja kehitysvammaisten parissa 14 vuotta. Harrastuksiini kuuluu luonnossa kävelylenkit koirani kanssa, luontokuvaus sekä marjojen ja sienien poiminta. Jonkin verran myös kalastan, kesäisin onkimalla ja talvisin käyn pilkillä. Toimin fixit tiimissä yleisnaisena/ sihteerinä. Kirjoitan puhujalistat, ohjelman sisällön puhtaaksi jne. Päivitän nettisivujamme ja Fixit sivua sekä välitän tietoa tapahtumasta ihmisille mainostamalla tapahtumaa. Olen ollut mukana tiimissä alusta asti 1.9.2020 Fixit vol.1 ja 28.11.2020 Fixit vol. 2 ja nyt viimeisin Fixit vol. 3 20.8.2022. Nyt 20.10.2022 järjestämme fixit vol. 4 tapahtuman ja toivonkin että eduskuntatalon edustalle tulisi paljon väkeä, tulethan mukaan. 

Miia Salikoski

Olen Miia Salikoski 48v tavallinen Suomalainen Selviytyjä Nainen, Äiti ja Ihminen. Kotoisin sieltä missä horsma kukkii ja vilja heilimöi. Maalaistyttö. Meidän Suomalaiset perinteet, meidän kulttuuriperimä ja tämän maan multa ja kallioperä, aiempien sukupolvien työ ja taistelut. Siellä on meidän juuremme. Sitä perimää, niitä juuria haluan kunnioittaa ja vaalia. Suomalaisuuden kunnioitus ja vaaliminen. 

Olen mukana Fixitissä, tekemässä oman osani että Suomalaisuus ei katoa. Ja kun puen päälleni Suomalaisen käsintehdyn Munsalan kansallispuvun, tunnen olevani osa pidempää ja isompaa tarinaa, sitä sukupolvien aikaista Suomalaisuutta. Olen Suomineito. Ja se on aina juhlallinen ja hieno hetki kun saa oman kulttuurin puvun päälle laittaa. Ja toivoisinkin että Fixit tapahtumasta tulisikin paikka johon pukeudutaan kansallispukuun, ja voimme yhdessä näyttää että arvostamme Suomalaisuutta. Tuoda julki Suomalaisia arvoja yhdessä tätä kautta. Maaseudun tärkeys, omavarainen ruokatuotanto, oma lippu, oman kansan hyvinvointi ensin, meidän esi-isien ja äitien tehty työ ja uhraukset eivät saa mennä hukkaan ja muuttua merkityksettömiksi. Meidän täytyy yhdessä tehdä oma osamme että asiat eivät unohdu. Ja näytämme että me haluamme Suomen. Itsenäinen ja puolueeton Suomi. Jossa kunnioitetaan perustuslakiamme.

Olen Botanical Design floristi, käsityöläinen, ja se tarkoittaa sitä että näkee kauneuden ja arvon materiaalissa kiertokulussa alusta loppuun ja että pikku kolhut ja epäkuranttiudet eivät ole rumuutta vaan osa elämään kuuluvaa kiertokulkua, vaiheita. Täydellisyys ei ole kiehtovaa. Vaan aitous. Tule sinäkin sellaisena kuin olet näyttämään että olemme yhteisellä asialla Suomen puolesta.


Pekka Airaksinen

Olen Pekka Airaksinen, omavaraistilallinen ja yrittäjä Espoosta. Nyt toista kertaa järjestämässä Fixit eroon EU:sta mielen osoitusta. Itse heräsin tähän hulluuteen jo vuosia ennen plandemioita ja taistellut itsenäisen soturin vapaustaistelua tähän asti. Omaa sydäntä lähellä olevia arvoja ovat itsenäisyys, oma raha, vapaa ja reilu kauppa, kultturiperinnön vaaliminen ja säilyttäminen, sekä yksilön täydellinen vapaus toimia parhaaksi katsomallaan tavalla yhteisöä kunnioittaen. 

Alexander Moses Greenwood 

Olen Alexander Moses Greenwood, 36-vuotias Jumalan mies ja kirjoittaja Keravalta. Opiskelen River Church Finlandin Raamattukoulussa. Intohimoni ja kutsumukseni on tarinoiden kertominen ja politiikkaan olen aktiivisesti herännyt vasta sen jälkeen kun yhteiskuntamme alkoi tietyn nimeltä mainitsemattoman nuhan varjolla ensin rajoittamaan ihmisten elämistä ja sen jälkeen tyrkyttämään tiettyjen aineiden ottamista kehoon suonensisäisesti. Vaikka viime kevään jälkeen on ollut näennäisiä kevennyksiä ja rajoitusten purkamista, on selvää että pahin on vasta edessä päin. Toimimaton rokotuspassi on toistaiseksi hyllytetty, mutta EU puuhaa tälläkin hetkellä digitaalisen ID:n käyttöönottoa, joka yhdistäisi henkilötiedot, pankkitilin, terveystiedon sekä kaiken muun ihmisestä, valmistaen meidät täydelliseen kontrolliyhteiskuntaan sekä Kiinan malliseen sosiaaliseen pisteytysjärjestelmään. Olen ensimmäisenä ja viimeisenä harras kristitty. Ei tarvitse kuin lukea Ilmestyskirjaa, niin tulee täysin selväksi että tämä EU:n hanke on kenraaliharjoitus Pedon Merkille. Vai voiko kukaan, uskoit Raamatun Sanaan tai et, väittää etteikö jokainen alla mainittu seikka olisi mahdollista nykytekniikalla ja kuulosta tutulta: Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin. Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.-Ilm. 13:15-17Ennen uskoon tuloani olin itsekin innoissani siitä, miten nopeasti maailma kehittyy ja miten hienoa on elää "Tulevaisuudessa", missä kaikki parhaiden scifi-leffojen systeemit ovat arkipäivää. Silloin en kuitenkaan huomioinut sitä yhtä seikkaa, mikä johtaa ihmiskunnan väistämättä ahdinkoon: Synti. Me olemme syntiin langenneita olentoja. Meillä kaikilla on taipumus sortua vallan, lihan ja materian houkutuksiin. Ja ikävä kyllä jotkut hukkuvat siihen. Minä en ole poikkeus. Siksi tarvitsen Kristusta, joka kuoli myös minun syntieni puolesta. Sen takia olen poliittinen aktivisti. Koska meidän politiikkamme tarvitsee Herraa ja Hänen Sanaansa uskovia. Meidän on perustettava kulttuurimme ja arvomme uudestaan kristilliselle pohjalle. Se on ainoa vakaa pohja taata niin sananvapaus kuin uskonnonvapauskin. Kiinassa tai Pohjois-Koreassa en saisi kirjoittaa tällaista tekstiä. Siinä on myös syy, miksi Suomen pitää ehdottomasti erota EU:sta. Jyrkkä EI digipassille. Jyrkkä EI liittovaltiolle. Jyrkkä EI sosialismille. KYLLÄ Jumalan Sanalle ja Totuudelle!

Tommi Latovehmas 

Olen Tommi Latovehmas 31-Vuotias perheen isä Pk-seudulta. Ammattini on kirvesmies ja harrastukseni ovat musiikki ja sen tuotanto eri asteilla miksaamisesta fyysisen CD-levyn tuotantoon, videoiden editointi/Audion käsittely sekä tärkeimpänä tällä hetkellä aktivismi/kansalaisvaikuttaminen. Kansalaisaktivisti olen ollut aktiivisesti 2019 vuodesta lähtien. Olin keskittynyt vuosia enemmän henkiseen kasvuun, enkä lukenut juuri mitään uutisia 2013-2019 välisenä aikana. Kirjoja kulutin kyllä paljon ja mielenosoituksissa kävin lähes joka vuosi. Aina kun niitä sattui olemaan, eikä sillä aiheella ollut aina edes merkitystä. Töhryfestistä Hamppumarssiin. 2019 vuoden tapahtumat saivat minut jälleen miettimään olisiko jotain, mitä voisin itse tehdä ja ryhdinkin samantien tuumasta toimeen. Ensimmäisenä verkostoiduin hyvin laajasti ihmisten kanssa ympäri Suomen. Hämmästyin myös muutosta, miten paljon ihmisiä oli ryhtynyt tekemään asioita ihan oikeasti ja tosissaan sekä aika vaikuttaviakin asioita. Olen ollut useissa kymmenissä mielenosoituksissa ja myöhemmin myös suunnittelemassa lähinnä taustalla ja ideoimassa, mutta olen ollut myös virallisesti järjestäjän roolissa. On myös lukuisia muitakin ns. Aktivisti projekteja, missä olen ollut mukana (tälläkin hetkellä) ja flaikkujen/tarrojen jakaminen on ollut aina osa toimintaani. EU:ta olen aina vastustanut, siitä lähtien kun perehdyin asioihin tarkemmin, mitä maailmassamme oikeasti tapahtuu. EU on ensimmäisiä asioita, mitä huomasin olevan isosti pielessä meidän kotimaassamme Suomessa. 2007 vuodesta lähtien olen ihmetellyt maailman menoa ja NATO:n isäntämaasopimus sai minut luopumaan jopa armeijaan menemisestä. Olin lykännyt armeijaa usealla vuodella opiskelun vuoksi, mutta myös mietin koko ajan onko sinne järkevää mennä, koska kyseenalaistin Suomen itsenäisyyttä. Kyseenalaistan sitä tietysti edelleen ja olen täysin vakuuttunut siitä, että Suomen poliitikot, eivät tee itsenäisiä päätöksiä kansan eduksi ja tämä on mielestäni asia, mitä tulisi jokaisen meistä pohtia hyvin tarkkaan. Suomi on hieno maa, joka ansaitsee ja tarvitsee erittäin ison muutoksen. Tähän muutokseen tarvitsemme paljon ihmisiä ja ennen kaikkea ihmisiä, jotka tekevät yhteistyötä aina yli puolue rajojen. Suomi on meidän yhteinen rajamme!

FIXIT on meidän tavallisten Suomen kansalaisten perustama liike. Alkuun Fixit!-liike oli Suvi Ahonen ja Janne Mäkinen. Mukaan avuksi tuli muitakin henkilöitä. Järjestelyyn osallistui seitsemän henkeä, syntyi Fixit tiimi. Fixit! on suunnattu Suomen kansalle, eikä se liity minkään poliittisen puolueen, ryhmän tai minkään muunkaan yhteisön toimintaan, vaan on täysin sitoutumatonta kansalaistoimintaa, Fixittejä on järjestetty tähän mennessä kaksi erinomaisen vastaanoton saanutta, rauhanomaista mielenosoitusta 1.9.2020 Fixit vol.1 ja 28.11.2020 Fixit vol.2 Päätimme ryhtyä järjestämään ensimmäistä mielenosoitusta heinäkuussa heti, kun EU-johtajat sopivat EU:n elpymispaketista. Koemme, että Suomen hallitus pääministeri Sanna Marinin johdolla on vastoin Suomen perustuslakia sekä kansan tahtoa ja etua viemässä Suomea EU:n velkavankeuteen ja kohti liittovaltiota. Tätä emme missään nimessä hyväksy, vaan haluamme päätösvallan oman kansamme asioista ja hyvinvoinnista takaisin Suomeen. Itsenäisyys on yhä tänäkin päivänä kansakunnan tärkein turva, josta ei tule missään tilanteessa luopua. Tarkoitus on ilman muuta järjestää uusia tilaisuuksia ja kasvattaa toimintaa. Työmme jatkuu, kunnes kaikki tavoitteemme on saavutettu.

Ota meihin yhteyttä

FIXIT

fixit_tiimi@euero.info

@fixit.finland